13/01/2013 Camp El Castell (Almoines)
PEDRUSCO C.F. -3- POTRIES -2-

Alineación: Juan, Carlos, Dani, Víctor (Joan), Borja, Marc, Rubén T. (Jesús), Ximo, Javi T., Guillermo y Javi M.
Tarjeta amarilla para Jesús.
Domini inicial del Potries, posant-li mes intensitat al partit, com de costum. Ocasions: Minut 12 primera ocasió del Pedrusco, a pesar del domini del Potries. Minut 14 ocasió del Potries. Minut 18 ocasió clarísima del Potries que incomprensiblement des de dins de l´area menuda, va eixir el baló per damunt del travesser. En el minut 20 ja comença a carburar el Pedrusco, i ja en el minut 21 torna a tindre una nova ocasió de gol. En el minut 25 quan ja dominava el Pedrusco, en una contra ve el gol del Potries. Minut 30 molt clara ocasió del Potries. Minut 32 entre Javi i Rubén T. tenen una oportunitat molt clara. Minut 34 gol del Pedrusco. Javi Tarrasó pasa en profunditat a Ximo sobre l´esquena de la defensa, i cara el porter a soles i acompanyat per Javi Molió, li fa el pase de la mort i este marca a porta buida. Gran alegria pedrusquera. Minut 35, des de el lateral de l’área xuta el davanter i mos fa un xurro per tot l’escaire. 1-2 al descans.

En la segona part el Pedrusco presenta una altra actitud. Amb l’entrada de Jesús i Joan tenim un poc mes de profunditat. I ja tenim dos ocasions clares en els minut 7 i 9. El Potries torna a tindre una bona ocasió de marcar en el 15. En el 19 Marc en un corner, i en l’area menuda i en el peu xuta i el porter despeja per dalt. Borja, en el 20 i després de varios rebutgos, coloca el 2-2 en el marcador. En el 27, Jesús cara a cara amb el porter no encerta a posar-li la per baix. En el minut 28 Javi Tarrasó, posa el baló al poste i dins la portería en un bonic xut col.locat des de la vora de l’area. Suposava el 3-2 En el 32 contracolp de Jesús i Javi i este finalment xuta junt al pal. Molt bona segona part del Pedrusco.
Ha sigut una crònica facilitada pel nostre col.laborador Toni.